Artúr gasztro blogja

Étterem: Gringos Amigos Anker (2021)

2021. augusztus 29. 07:01 - II. Liberális Artúr

Honlap: https://gringosamigos.hu/
Árfekvés: kb. 3 000 Ft/fő
Konyha: mexikói
Étlap: https://gringosamigos.hu/gringos-etlap/

A története: Nem találtam infót. Ha jól hámoztam ki a fészbukjukról, az első, budai éttermük 2013-as, a pesti 2014-es.

A hely: Egyértelműen gyorséttermi kategória a belváros közepén, mégis kissé csendesebb utcában.

A beltér: Természetesen mexikói díszek lógnak a falon, egyébként a menzaszerűen önkiszolgálós, gyorséttermi rendszer működik pulttal és kisebb asztalokkal.

(Kép: etterem.hu)

A kiszolgálás: Gyorséttermi, végig kell vonulnod a pultok előtt elbeszélgetve a szakácsokkal, hogy mit szeretnél. lehet, hogy rutinosabbak könnyen kiismerik magukat, de nekem izzasztóan kaotikus volt, mit lehet kérni és hogy hogyan kell kérni. Egyébként a személyzet áll rendelkezésre, nem rajtuk múlott.

Az árak: Gyorséttermi szint, ezen nincs mit ecsetelni.

Az étel: A honlapjukon azzal büszkélkednek, hogy minden frissen, helyben készül, és valóban, frissnek tűnt az étel. Az ízére sem volt panaszom; az adagok kisebbek, mint az Iguanában, de hát az annyival többe is kerül.

(Kép: Wolt.com)

Az élmény: Ahogy korábban írtam, fura viszonyom van a mexikói konyhával, mert elméleti szinten imádnom kellene, a gyakorlatban mégis mindig csalódás (ezt most a helytől függetlenül mondom általánosságban). Szóval az étel a frissessége miatt rendben volt, az árra sem lehet panasz. Jól nem lakik vele a hozzám hasonlóan nagydarab ember, de a legnagyobb bajom a nehezen értelmezhető menü volt (ez legyen az ember legnagyobb baja). Mexikóval ismerkedőknek ajánlott, hiszen olcsó és korrekt.

Szólj hozzá!
Címkék: étterem mexikói

A bejegyzés trackback címe:

https://arturgasztronomia.blog.hu/api/trackback/id/tr2316673730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása