Artúr gasztro blogja

Recept: bableves

2021. október 13. 07:34 - II. Liberális Artúr

Hozzávalók két főre:

  • étolaj
  • petrezselyemgyökér 1 db
  • répa 1 db
  • fagyasztott bab 1 zacskó
  • fokhagyma 2 gerezd
  • paprika 1 db
  • paradicsom 1 db
  • hagyma 1 db
  • tejföl 1 doboz
  • csipetke 100-120 g
  • fűszerek: babérlevél, paprika, petrezselyem, só

Elkészítése:

  1. Az étolajon megpirítjuk a felkarikázott petrezselymet és répát
  2. Hozzáadjuk a babot és felöntjük vízzel
  3. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, felkockázott paprikát és paradicsomot, sót.
  4. Ha megfőtt a bab, hozzáadjuk a felkockázott hagymát, a fűszerpaprikát és petrezselyemzöldet.
  5. Újraforrás után hozzáadjuk a tejfölt, majd a csipetkét, és készre főzzük.
Szólj hozzá!
Címkék: recept magyaros

A bejegyzés trackback címe:

https://arturgasztronomia.blog.hu/api/trackback/id/tr316718474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása