Artúr gasztro blogja

Termék: kávéitalok

2021. augusztus 27. 06:09 - II. Liberális Artúr

Az apropóját az adta, hogy az Adrenalin nevű, energiaitalokat gyártó márka is kijött a maga kávéváltozatával, amit a többiek az elmúlt egy-két évben már megléptek. Nos, már elég tapasztaltnak és kiműveltnek érzem magam a témában, hogy fennhéjázóan beszéljek:

Mindegyik rossz :D A Hell, a Monster, a Starbucks és a többi hasonló is. Mind cukros, tejes italok kávékivonattal, inkább kávés tejek, mint kávék, vagy ahogyan fitymálóan a Starbucks italokat lehet hívni, desszertitalok. Ezek édes italok némi kávéízzel és sok koffeinnel, funkcionálisak, "gyerekeknek valók".

A rendes, finom kávét nem isszuk tejjel és cukorral, feketén isszuk, üresen, hogy érezzük az ízét. Persze a többség szemében a kávé egy funkcionális, odaégett, keserű lötty, ők nem fognak semmi problémát látni ezekben a kávéitalokban. De azért jelzem, hogy egy kávé koffeintartalma még mindig magasabb az energiaitalokénál.

Szólj hozzá!
Címkék: termék etióp

A bejegyzés trackback címe:

https://arturgasztronomia.blog.hu/api/trackback/id/tr916672024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása