Artúr gasztro blogja

Recept: borsos tokány

2021. szeptember 21. 09:50 - II. Liberális Artúr

Hozzávalók 2 főre

  • étolaj 50 g
  • hagyma 1 db
  • marhahús 500 g
  • fokhagyma 2 gerezd
  • paprika 1 db
  • paradicsom 1 db
  • fűszerek: bors, só

Elkészítése

  • Az étolajon megdinsztelük a hagymát és elkeverjük sok borssal
  • Hozzáadjuk a húst és a sót, és hagyjuk elfőni a levét
  • Hozzáadjuk a fokhagymát, paprikát, paradicsomot, és felöntjük vízzel
  • Addig főzzük, míg a lé nagyja elfő
Szólj hozzá!
Címkék: recept magyaros

A bejegyzés trackback címe:

https://arturgasztronomia.blog.hu/api/trackback/id/tr3616694136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása