Artúr gasztro blogja

Étterem: Perfetto Bistro (2017)

2021. augusztus 05. 07:18 - II. Liberális Artúr

Honlap: https://www.facebook.com/pg/perfettoitaliankitchen
Árfekvés: kb. 3 500 Ft/fő
Konyha: olasz
Étlap: link

Ha jól tévedek a Facebook oldaluk alapján, az étterem 2015-ben nyitotta meg első éttermét a belvárosban, azóta még 3-4 lehet. A hely a gyorséttermek koncepcióját követve (és picit a Vapianora hajazva) egy előtéri pultból áll és mögötte asztalokból. A berendezés kellemesen természetesnek tűnik, élő fűszernövények, nyersszínű bútorok, olasz feliratok vannak. Csalogatónak száraz tészták és készételek vannak a szem előtt tartva.

A rendelés és fizetés után sorszámmal hívnak ha elkészül az étel. A választék a jól ismert tésztákból és pizzákból áll elsősorban, de vannak előételek is és egy-két desszert, az innivalók viszont végképp kimerülnek a sztenderd kóla-ásványvíz-stb. kombóban, nincsenek sajátkészítésű italok.

Szóval a hely kellemes, a kiszolgálás normális, az árak viszont a Vapianohoz hasonlóan a kelleténél talán picit drágábbak, főleg annak tekintetében, hogy az ételek nem jók. Nem ehetetlenül rosszak, csak nincs bennük annyi, amit egy ilyen külsejű és árfekvésű helytől elvárna az ember, és ezt laikusként is ki merem jelenti.

Szólj hozzá!
Címkék: olasz étterem

A bejegyzés trackback címe:

https://arturgasztronomia.blog.hu/api/trackback/id/tr6016649468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása