Artúr gasztro blogja

Recept: székelykáposzta

2021. szeptember 22. 07:51 - II. Liberális Artúr

Az igénytelen székelykáposzta kicsit hivatalosabb változata :)

Hozzávalók két főre:

  • Étolaj 50 g
  • Hagyma 1 db
  • Marhahús 450 g
  • Fokhagyma 2 gerezd
  • Paprika 1 db
  • Savanyúkáposzta 600 g
  • Tejföl 200 g
  • Liszt 10 g
  • Fűszerek: kapor, kömény, paprika

Elkészítése:

  • Az olajon megdinszteljük a hagymát és elkeverjük fűszerpaprikával
  • Hozzáadjuk a felkockázott húst és megszórjuk köménnyel
  • Ha elfőtt a leve, hozzáadjuk a fokhagymát, káposztát és paprikát, és félig felöntjük vízzel
  • Ha elfőtt a lé nagyja, elkeverjük a lisztes tejföllel és kis kaporral
Szólj hozzá!
Címkék: recept magyaros

A bejegyzés trackback címe:

https://arturgasztronomia.blog.hu/api/trackback/id/tr6116696014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása