Artúr gasztro blogja

Recept: halászlé

2021. szeptember 20. 02:45 - II. Liberális Artúr

Hozzávalók 2 főre:

  • ponty 1 000 g
  • hagyma 1 db
  • paprika 1 db
  • paradicsom 1 db
  • fűszerek: paprika, só

Elkészítése:

  1. A halfilék kivételével a halat és a többi összetevőt egy-másfél óráig főzzük 1 l vízben
  2. 10 percre ezután hozzáadjuk a halfilét is.
Szólj hozzá!
Címkék: recept magyaros

A bejegyzés trackback címe:

https://arturgasztronomia.blog.hu/api/trackback/id/tr2016694122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása