Artúr gasztro blogja

Recept: Gulyás

2021. szeptember 19. 09:00 - II. Liberális Artúr

Hozzávalók 2 főre:

  • Étolaj 80 g
  • Hagyma 2 db
  • Marha(lábszár) 330 g
  • Fokhagyma 2 gerezd
  • Krumpli 330 g
  • Csipetke 110 g
  • Paprika 1 db
  • Paradicsom 1 db
  • Fűszerek: kömény, paprika, só

Elkészítés:

  1. Az olajon dinszteljük az apróra vágott hagymát
  2. Elkeverjük fűszerpaprikával
  3. Hozzáadjuk a felkockázott marhát
  4. Ha elfőtt a leve, hozzáadjuk a felaprított fokhagymát és a fűszerköményt és felöntjük vízzel
  5. Ha elfőtt a víz, hozzáadjuk a csipetkét, a felkockázott krumplit, paprikát, paradicsomot és újra felöntjük vízzel és kb. 20-30 percig főzzük.
Szólj hozzá!
Címkék: recept magyaros

A bejegyzés trackback címe:

https://arturgasztronomia.blog.hu/api/trackback/id/tr2916693374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása