Artúr gasztro blogja

Recept: babfőzelék

2021. szeptember 25. 09:15 - II. Liberális Artúr

Hozzávalók két főre:

  • bab 600 g / 1 zacskó
  • Fokhagyma 2 gerezd
  • Étolaj 30 g
  • Hagyma 1 db
  • Liszt 60 g
  • Tejföl 150 g / 1 doboz
  • Fűszerek: babérlevél, cukor, ecet, paprika

Elkészítése:

  1. Felöntjük vízzel a babot és megfőzzük zúzott fokhagymával, babérlevéllel
  2. Az olajon megdinszteljük a hagymát és elkeverjük fűszerpaprikával; ezt ráöntjük a fővésben lévő zöldbabra.
  3. A liszt és tejföl hozzáadásával behabarjuk
Szólj hozzá!
Címkék: recept magyaros

A bejegyzés trackback címe:

https://arturgasztronomia.blog.hu/api/trackback/id/tr5716699028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása