Artúr gasztro blogja

NaturAqua Emotion

2021. július 23. 06:57 - II. Liberális Artúr

Nem új a termékcsalád és nem is azért írok róla, mert kiemelkedően jó agy rossz lenne, de van egy pozitív vonása, amit jónak tartok. De előbb kezdjük azzal, hogy a NaturAqua forrása Zalaszentgróton van, ahol az 1990-es évek végén tártak fel forrásvizet. 2002 óta gyártja itt ásványvizét a Coca Cola.

Nem tudom mikor indult az Emotion termékcsalád, ami az ásványvizet kombinálja két ízzel. Legutóbbi változat idén nyáron jelent meg, ekkor figyeltem fel rá. Ez a lime-menta, azaz mojito, amit én szeretek (mármint a koktélt). Ezen kívül az alábbi ízek elérhetőek:

  • egres-feketeribizli (nem találtam boltban)
  • eper-rebarbara
  • körte-citromfű
  • mangó-csili (nem találtam boltban)
  • meggy-feketeribizli
  • őszibarack-hibiszkusz
  • szeder-lime

Általánosságban elmondható, hogy az első íz a domináns, a második pedig némi savanykás ízt ad, hogy kiemelje, kiegészítse az előzőt. Nem esik tőle hasra az ember, de kellemes. Ami miatt írok róla, az az, hogy nincs benne túltolva a cukor. Emiatt a mai ízlésnek talán kissé íztelen, de eddig minden sós snack alapvetően sós volt, minden édesség pedig édes függetlenül az ízesítéstől, ezért tök jó, hogy el merték hagyni a mindent átható cukorízt és valami mással kijönni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturgasztronomia.blog.hu/api/trackback/id/tr4916636022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása